Pitcfix Hybrid 2.0 greenihaarukka logolla

14,50 

Pitchfix greenihaarukka logolla on käsite

Hybrid 2.0 greenihaarukka logolla ominaisuudet:
– Pehmeä kumipinta
– Kevyt alumiini rakenne
– Irrotettava logo pallomerkkausnasta
– Integroitu kynän terottaja
– Terän kääntöominaisuus
– 17 värivaihtoehtoa

Tämän Greenihaarukan hintaesimerkki annettu 100kpl mukaan ilman toimituskuluja, merkkauskulut myös lisätään.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Pitchfix golf tuotteet

Korkealuokkaiset golf tuotteet logomerkkauksilla ovat Pitchfix tuotemerkin peruskivi.
Pitchfix´ltä löytyy monelaisia golf-tarvikkeita ja niihin saadan logo-merkkaukset.
Greenihaarukat, mailaharjat, hattu klipsit (merkkausnastat), lahjarasiat, yms.

Golf tuotteet merkkauksilla ovat haluttu liikelahja
Katso kuvastomme Pitchfix tuotteista Promo Catalogue Only EU 2023 Catalogue and Price List.
Sieltä löydät mm. tämän Pitcfix Hybrid 2.0 greenihaarukka logolla tuotteen, mutta paljon muitakin Pitchfix-tuotteita, joihin logonne saadaan.

Myös muita golf-tuotteita löydät tästä kuvastostamme Avaa

Golf on erinomainen urheiluharrastus, jonka avulla on helppo yhdistää työ ja hyöty. Ei olekaan ihme, että golf on niin suosittua. Yrityksenne voi ottaa tästä hyödyn irti.  Toimitamme golfpallot painatuksella tai logolla, kuten myös muut golf-tarvikkeet.
Älä unohda golf-asusteita. Golf´iin on helppo yhdistää hienot ja toiminnalliset golf vaatteet. Edustamme useita hienoja merkkejä kuten: Cutter&Buck, Craft, Harvest, DAD, TeeJays yms.
Mikä sen hienompaa, kuin antaa yhteistyökumppanille ja asiakkaalle uusi yrityksenne logolla varustettu pikeepaita, tai hybrid-takki ennen pelin alkua, unohtamatta lippistä, hanskaa ja golf-palloja. Kaikissa teidän logonne.

Golf harrastuksena

Golf-harrastus on monesti ennen mielletty aikaa vievänä, vaikeana ja ’’elitistisenä’’ lajina. Nykyään svingin takana on yhä useammin tavallinen tallaaja ja golf on lajina erinomainen urheilumuoto useammalle suomalaiselle. Lajin aloittaminen on mahdollista kenelle vain.
Golfin peluu on parhaimmillaan myös luontokokemus, joka lisää henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Mutta golf on myöos kilpailulaji, josta löytyy kilpailuviettiä tyydyttävä momentti kaikille, jotka innostuvat kisailusta. Golf on sosiaalinen laji, jonka avulla ystävystytään ja tavataan uusia ihmisiä. Erityisen mukavaksi harrastuksen tekee se, että eritasoiset pelaajat voivat pelata yhdessä, toisiaan vastaan. Iäkkäämpi ja rutinoituneempi harrastaja nuorta ja lajia aloittelevaa vastaan, ammattilainen harrastajaa vastaan jne. Tämän mahdollistaa golfissa käytettävä tasoitusjärjestelmä, mistä kerrotaan yöhemmin lisää.

Golfin perusidea

Golfia pelataan eri tyyppisestä nurmesta koostuvalla kentällä, jossa on hiekka- ja vesiesteitä. Hiekkaesteitä kutsutaan golfissa bunkkereiksi. Golfkierroksen yksinkertaisena tavoitteena on saada pallo aloituspaikasta reikään mahdollisimman vähällä lyönnillä. Tavallisesti pelataan 18-reiän tai 9-reiän rata, hiukan riippuen paljonko pelaajilla riittää aikaa käytettäväksi. Kokonainen 18-reikäinen kenttä kestää noin neljä tuntia pelata.

Yleisimmät pelimuodot

Lyöntipeli ja Pistebogey

Lyöntipeli on tavallisin ja yksinkertaisin pelimuoto. Kaikki lyönnit lasketaan ja vähiten lyöntejä tehnyt pelaaja voittaa. Tasoitusjärjestelmän ansioista kaikki pelaajat voivat pelata vastakkain, kuten aikaisemmin artikkelissa kerrottiin. Pistebogey on yksi yleisimmistä pelimuodoista lyöntipelin ohella. Kuten nimikin viittaa, tavoitteena on kerätä mahdollisimman monta pistettä. Pistebogey’tä on hyvä tasoitusmenetelmä kun pelaajilla on eri henkilökohtainen tasoitus eli handicap (HCP). Pistebogeyssä ei myöskään haittaa, mikäli yksi väylä menee totaalisesti pieleen. Se ei vaikuta niin suuresti kokonaispistemäärään kuin se vaikuttaa lyöntipelissä. Pisteet lasketaan seuraavasti:

  • Jos väylä lyödään omalla tasoitusluvulla saat: 2 pistettä
  • Jos ylität väylällä oman tasoituslukusi yhdellä lyönnillä saat: 1 pisteen
  • Jos lyöt sitä enemmän saat: 0 pistettä
  • Jos lyöntisi on yhden lyönnin verran omaa tasoituslukuasi parempi, saat: 3 pistettä
  • Jos lyöntisi on kaksi lyöntiä omaa tasoituslukuasi parempi, saat: 4 pistettä
  • Jos lyöntisi on kolme lyöntiä omaa tasoituslukuasi parempi, saat: 5 pistettä
  • Jos lyöntisi on neljä lyöntiä omaa tasoituslukuasi parempi, saat: 6 pistettä

Kun pelaat väylän omalla tasoitusluvullasi, saat siis kaksi pistettä. Mikäli onnistut pelaamaan koko kentän siten, että keskiarvoksi saadaan kaksi pistettä per väylä, eli yhteensä 36 pistettä, olet pelannut koko kentän omalla tasoitusluvullasi. Mikäli pelaat paremmin kuin 36 pistettä, voit laskea tasoitustasi. Pistebogey on mukava pelimuoto, koska miinuspisteitä ei voi saada.