Ocean Bottle 350 ml:n termosmuki logolla

38,50 

Ocean Bottle termosmuki 1 vastaan 1000

350 ml:n Ocean Bottle -ekologinen termosmuki logolla on loistava valinta kuumille juomille liikkeellä ollessasi. Muki on valmistettu kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä ja kierrätetystä merien rannikolta kerätystä muovista. Yhtä mukia kohtaan kerätään 1 000 muovipulloa ja parannetaan rannikkoyhteisöjen toimeentuloa. NFC-älysirun avulla voidaan kerätä enemmän muovia jokaisella täyttökerralla. Innovatiivinen 360 asteen kansi kierrättää aromeja ja kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksinkertainen lämpöeristys pitää juomat kuumina jopa kuusi tuntia. . Recycled stainless steel, 50% PET Muovi ja 25% Kierrätetty PET muovi ja 25% Silikoni.

Hintaesimerkki annettu 100 termosmukin mukaan ilman painatusta.

Katso tästä muitakin muki ja juomapulloja

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Ocean Bottle juomapullot

Tämä Ekologinen termosmuki omalla logolla on mitä parhain mainoslahja ja tällä tuotteella on tärkeä ja osuva tarina. Jokainen valmistettu ja ostettu pullo auttaa merten hyvinvointia ja puhdistumista.
Save the Ocean
Jokainen valmistettu Ocean Bottle rahoittaa 11,4kg kerättyä muovia mikä tarkoittaa 1000 muovipulloa/ valmistettu Ocean Bottle. Ei siis mikään mainospuhe, vaan aito ja tuntuva ympäristöteko.
Siis: 1 vastaan 1000.

Ocean Bottle pullot ovat kaiken lisäksi erittäin laadukkaita

Ne eivät vuoda, niihin ei jää hajuja, helppo kantaa mukana, tyylikkäitä. Ocean Bottle tietää, jos kierrätysmateriaalista tehdyt tuotteet eivät ole kunnolla tehty, ne eivät tule käyttöön.

Our Products

WE ARE A COMPANY OF OCEAN LOVERS AND INNOVATORS DETERMINED TO END THE FLOW OF PLASTIC INTO THE OCEAN.

Using seamless technology, leading design and planet positive materials we create essential reusable products and aim to make refilling part of everyday behaviour.

When Ocean Bottle was founded, we knew that our first product had to meet the high level of our consumer needs and impact credentials if we were going to cut through in a crowded market. To meet this, we worked for over 3,000 design hours with award-winning Oslo design agency K8 to come up with our category defining range.

Our criteria is simple;

  1. Offer the best functionality on the market
  2. Merge ergonomic design with Scandinavian minimalism
  3. Build to last – we want every bottle to last for 10 Years and offer spare parts for life
  4. Operate in the Circular Economy, Ocean Bottles should be made from recycled materials and be completely home recyclable anywhere in the world
  5. Enable the product to have a direct and tangible impact on reducing ocean plastic and improving social mobility

Juomapullot

Juomapullot logoillanne on yksi suosituimmista mainoslahjoista. Juomapulloja on valtavasti ja sivuillamme vain ohut kattaus mahdollisuuksista. Jos mieleistä ei löydy laita kysely toivomastasi juomapullo tyylistä ja tarjoamme sellaista teille.

Ruokatermokset ovat olleet kovin suosittuja

Ruokatermoksilla on ollut viime aikoina enemmän kysyntää, kuin aikoihin johtuen ihmisten kasvaneesta kiinnostuksesta luontoa ja patikointia kohtaan.
Hyvät välineet luontoretkelle ovatkin oleelliset ja siksi kaikki termokset ovat nyt hittejä.
Ne ovat sen vuoksi myös haluttuja mainoslahjoja logoillanne varustettuina.

Miksi ja millaisia termosmukit ovat?

Aamukahvi juodaan usein jo matkalla töihin sekä tietysti pitkin päivää kahvia , tai teetä nautitaan useastikin.
Jotta aamukahvin/-teen sekä päivälläkin juotavan kahvin saa pidettyä kuumana, termosmukit tulevat päivittäin tarpeeseen.
Termosmukit valmistetaan usein muovista tai metallista ja niitä on monia erilaisia ja eri kokoisia.
Hyvä termosmuki pitää juoman kylmänä tai kuumana tuntikausia, niin kuumana kesäpäivänä kuin kylmänä talviaamunakin.

Kuinka termosmukit ja termospullot toimivat?

Teräksinen termospullo on hyvin kätevä kylmien ja kuumien juomien kuljetukseen. Paras termosmuki pitää juomat kuumina tai kylminä jopa yli vuorokauden. Tavallinenkin termosmuki pitää juomat oikean lämpöisinä vähintäänkin työpäivän ajan. Teräsmuki kestää jopa erilaisia pieniä kolhuja, toisin kuin esimerkiksi lasiset pullot. Lommot eivät haittaa ollenkaan eivätkä ne menetä eristyskykyään.

Termosmukien korkit ja kannet ovat myös kehittyneet paljon. Enää sinun ei tarvitse avata pulloon korkkia kokonaan kaataaksesi juomaa ulos. Yksinkertaisimmillaan korkissa on ruuvikierre, jonka kyljessä on uria jotka auttavat juoman kaatamisessa. Uusimmissa ja teknisissä mukeissa on nappi, joka avaa korkin reunat tai mukin korkista voi ponnahtaa jopa kaatonokka.
Monessa mallissa kansi toimii ns. ”yhden käden” toiminnolla, eli se saadaan auki ja kiinni mukia/pulloa yhdellä kädellä operoitaessa.

Jos termosmuki on huonosti eristävä, pitkässä altistuksessa pakkaselle mukin korkki voi alkaa jäätyä kiinni. Jos tämä tapahtuu, silloin juomakin on tosin jo kylmää. Käyttäjälle hyvä puoli on se, että kohtalaisinkin termosmuki ajaa asiansa melko hyvin. Ero parhaissa ja kohtalaisissa pulloissa on kuitenkin huomattava. Kylmän eristävyyttä määräävät esimerkiksi mukin kylmäsillat sekä tyhjiön laatu. Lämpöä heijastavilla pinnoilla taas voi olla oma vaikutuksensa. Sen vuoksi termosmukin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, mihin käyttöön se on tulossa.

Mitä parempi suorituskyky, sitä korkeampi termosmukin hinta. Kalliimmissa mukeissa ulko- sekä sisävaipan välissä oleva tyhjiö on parempi, kuin halvemmissa mukeissa.

Laadukas termosmuki säilyttää juoman lämpötilan jopa kaksikertaa paremmin kuin halvemmat vaihtoehdot. Esilämmitys ja esijäähdytys auttavat myös termosmukin suorituskykyä oleellisesti.

Logo merkkaus

Termosmukinne ja termospullonne voidaan merkata logollanne jolloin siitä tulee teille mainio asiakaslahja tai mainoslahja.
Logo saadaan tuotteeseen mukin/pullon materiaalista riippuen joko painamalla, laseroimalla, ympäripainattamalla jne.
Valitkaa ensin sopiva termos käyttöönne ja katsotaan sitten miten se logollanne varustetaan.