Cutter&Buck Advantage Stand up pikee
Cutter&Buck Advantage Stand up pikee
Cutter&Buck Advantage Stand up pikee

Advantage Stand-Up Collar pikee logolla

49,00 

Pikeepaita omalla painatuksella

Pikeepaita on valmistettu joustavasta CB DryTec +35 UPF -sekoitemateriaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta iholta.
Trendikäs joustinneuleesta tehty pystykaulus ja nappilistassa kolme nappia.
Raglanhihat takaavat hyvän liikkuvuuden. Moderni paita sopii yhtä hyvin golfkentälle kuin kaupunkiympäristöön.

Materiaali: 52 % puuvillaa / 45 % polyesteriä / 3 % elastaania
Koot: Miehet/Unisex S-4XL

Cutter & Buck

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Advantage Stand-Up Collar Pikeepaita omalla painatuksella tekevät niistä juuri teidän paidat

  • Pikeepaita on valmistettu joustavasta CB DryTec +35 UPF -sekoitemateriaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta iholta.
  • Trendikäs joustinneuleesta tehty pystykaulus ja nappilistassa kolme nappia.
  • Raglanhihat takaavat hyvän liikkuvuuden. Moderni paita sopii yhtä hyvin golfkentälle kuin kaupunkiympäristöön.

Pikeepaidat ovat erittäin suosittuja yritysten työpukeutumisessa, mutta myös vapaa-ajan asusteina.
Tyylikkäästi toteutetut logo merkkaukset tekevät niistä haluttuja yrityksen työntekijöiden ja asiakkaiden käytössä.
Ei siis kannata vähätellä pikeen merkkausten osuutta lopullisessa halussa kantaa paitaa päällään.

Valikoima

Ticcola.fi sivuilla ei ole läheskään kaikkia tuotteita esillä mitä meillä on tarjota asiakkaillemme. Tämä koskee myös pikee paitoja. Kun tiedämme asiakkaan tarpeen ja toiveet voimme esittää siihen mahdollisimman sopivat vaihtoehdot.
Värit, materiaalit ja muut seikat ovat se lähtökohta mistä juuri teille pikeepaitoja teidän logomerkkauksilla lähdetään etsimään.

Käyttö
Pikeiden käyttö asiakkaan logoilla painettuna tai brodeerattuna on hyvin monipuolinen: Pikeitä yritykset käyttävät tyypillisesti esim. työpaitoina, messupaitoina, asiakaslahjoina, tapahtumapaitoina, Team-asusteina, palkintoina hyvin tehdystä työstä, Kick-offien hengen lisääjinä jne.

Materiaali
Pikeiden materiaalit ovat tärkeät, kun mietitään niiden käyttötarkoitusta. Joissakin tilanteissa perinteinen puuvillainen on ainoa oikea ratkaisu, mutta on myös tilanteita ja tarpeita missä täysin tekninen (100% polyester) pikee on ratkaisu. Tämän lisäksi on pikeitä jotka on valmistettu sekoitekankaista (puuvilla/polyester). Sekoitekankaisissa saadaan molempine materiaalien hyvät puolet esiin. Puuvillan pehmeys ja miellyttävyys ja polyesterin kosteuden siirto, nopea kuivuminen ja ryhdikkyys. Käyttötarkoituksenne ohjaa oikean materiaalin valintaan. Golf paita on erilainen, kuin esim. messuilla tarvittava pikee.

Yleistä
Pikeepaidat omalla painatuksella, joko brodeerattuna tai painettuna yrityksen logolla. Laaja valikoima, edulliset hinnat ja erinomainen painojälki. Tavallisten painatusten lisäksi voimme myös tehdä erikoisempia merkkauksia kuten laserkaiverrus ja debossing.

Löydät valikoimastamme edulliset peruspikeet, jotka ovat hyvä valinta silloin kun tarvitset edullista pikeepaitaa joka kuitenkin on laadultaan hyvä. Tämän lisäksi löydät meiltä erittäin laadukkaat ja ryhdikkäät pikeepaidat, jotka sopivat esimerkiksi tilanteeseen, jossa haluat messuhenkilöstön erottuvan edukseen messuilla. Ole yhteydessä kaikissa muissakin mainostekstiilitarpeissa, ticcola.fi sivut auttavat löytämään ratkaisut.
Jos sivuillamme ei ole toivottua tuotetta, laita hakukentän kautta meille toiveet tai soita niin varmasti sopivat tuotteet teille löydetään.