Mainosseinä/ valmis messuosasto

2 400,00 

Valmis messuosasto kaikkiin messuihinne

Tämä kolmesta messuseinästä esittelypöydästä koostuva messurakenne takaa nopean ja helpon messuosaston pystyttämisen.
Ei tarvita kalliita vain yhtä käyttöä varten rakennettuja messuseiniä ja muita elementtejä.
Mainosseinät ovat 2-puoleisesti kangastulosteilla painetut, jotta ne ovat näyttävät joka suuntaan vaikka osastonne olisi keskellä lattiaa.
Seinien asettelua voi muuttaa käyttötarkoituksen mukaan ja myös niiden kulloinkin tarvittavaa määrää voi muuttaa sen messun/tilanteen mukaan mikä on kyseessä.
Tämän messusetin lisäksi meillä on muunkin kokoisia rakenneratkaisuja tarvittaessa.

Toimituskulu kokonaisuuden ja osoitteen mukaan

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Sopivuus
Valmis messusetti joka sisältää kaiken mitä oman valmiin osaston pystyttämiseen paikaan kuin paikaan tarvitaan sopii mitä moninaisimpiin tilanteisiin missä yritys tarvitsee nopeasti tyylikkään osaston.
Muunneltavuuden johdosta sen voi asentaa eri asentoihin muotoihin seinien paikkaa vaihtamalla, laittamalla vaikka kaikki mainosseinät peräkkäin jolloin muodostuu pitkä ja näyttävä seinä.

Kevyt ja mukaan otettava
Tämän messusetin rakenne on kevyt ja helppo kuljettaa mukana joka paikkaa missä tarvitaan nopeasti pystytettäviä osastoja. Yhtälailla sillä voidaan koristaa pysyvät tilat yrityksen omissa tiloissa ja tarvittaessa siihen voidaan ostaa uudet mainoskankaat aina kulloisenkin viestinnän tarpeen mukaisesti.

Mieti helppoutta ja rahan säästöä
On hyvä ajatella omia viestintätilanteita ja niihin parhaiten istuvia mainosteline ratkaisuja hieman erilailla, kuin on totuttu. Perinteisesti ja kiireessä päädytään usein ostamaan valmiita messuosastoja messujärjestäjiltä vaikka järkevästi ja hieman pitkäjänteisemmin ajateltuna tällainen valmis messusetti on paljon monipuolisempi ja hyvin suunniteltu mihin tahansa käyttötilanteeseen. Hyvissä ajoin yrityksen yleiskäyttöön suunniteltuna tämä mainossetti on myös paremmin linjassa yrityksen viestintätavoitteiden kanssa.
Ja ainainen kiire miettiä miten messut tai näyttelytilanteet taas rakennetaan on pois – Miksi joka kerta pitäisi sama asia aloittaa alusta. Pienillä lisäratkaisuilla kuten vaikka osastolle sijoitettavilla Roll Up telineillä voidaan viestinnän painopistettä siirtää kussakin tapahtumassa olevaan suuntaan, kuten vaikka uutuuksien esittelyyn.
Jos haluat erottua viestinnässänne – erotu myös viestintävälineiden käytössä.
Tämän messusetin lisäksi saatte meiltä luonnollisesti mm. Beach Flageja, Roll-Up mainoksia, Mainosbannereita, Mainostelttoja, Bannereita, Kattoroikkoja jne., tarvitsemiinne tilanteisiin.
Tämän nyt esitetyn messusetin lisäksi siitä on saatavilla monen kokoisia ratkaisuja sen lisäksi siis meillä on tarjota teille erilaisia ja uudempia viestintätuotteita ja kaikki ovat kevyitä ja helposti pysytettäviä. Tällaisia muita tuotteita ovat mm. Kattoroikko-mainokset, Mainoskaaret, mainostuolit ja kuutiotuolit, ohuet uudenlaiset mainosseinät, tai vaikkapa LED-valaistut mainostolpat.

Mainosseinät

Katso sivuiltamm e myös muut mainosseinä ratkaisut, niitä on monen mallisia ja muotoisia. Kaikki mallit eivät edes ole sivuillamme, vaan voitte esittää toiveenne siitä mitä ollaan hakemassa ja katsotaan mikä siihen parhaiten istuu.
Tästä pääsette suoraan sivujemme muihin Mainosseinä ja -pöytä ideoihin

 

SKU: Lin