Langaton latausteline logolla

19,15 

Artic Magneettinen 10W langaton latausjalusta

Litteä ja taitettava 10W langaton laturi. PU materiaalista valmistettua laturia voidaan käyttää sekä litteänä että puhelinjalustana. 10W langaton laturi on yhteensopiva kaikkien QI yhteensopivien laitteiden (iPhone 8 ja uudemmat, Android) kanssa. Tyypin C ulostulo 9V/2A: langaton ulostulo 9V/1.1A;; sisältää 120cm PVC-vapaan TPE-materiaalista valmistetun latauskaapelin. 19kpl korkealaatuisia N52H lämmönkestäviä magneetteja sisäänrakennettuna. Rekisteröity malli.

Esimerkkihinta annettu 100kpl määrälle ilman painatuksia.
Linkki käyttöohjeisiin Arctic manual

 

 

 

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Langaton lataus

Langaton lataus on teknologia, jonka avulla saat ladattua esimerkiksi puhelimesi kytkemättä sitä verkkovirtaan USB-C, Micro-USB tai Lightning-kaapelilla. Vaikka ladattavan laitteen ja latausalustan väliin ei kaapelia tarvitakaan, tulee itse alustan olla virroissa.

Mikä on langaton lataus?

Johtojen aika on ohi ja nyt laitteet ladataan langattomasti! Langaton lataus on tullut jäädäkseen ja nyt älypuhelimet ladataan helposti pöydälle asetetun langattoman latausaseman päällä. Jos tämä uuden sukupolven lataustekniikka tuntuu oudolta ja vieraalta, kannattaa siihen tutustua tarkemmin. Miten langaton lataus todellisuudessa toimii?

Sähköhammasharjat ja langaton lataus

Johdoton lataus ei ole uutta kuluttajatuotteissa. Jo 100 vuotta sitten fyysikko ja keksijä Nikola Tesla unelmoi johdottomasta sähköstä, jota voitaisiin jakaa kansan käyttöön valtavasta ”Tesla”-tornista.

Valitettavasti Teslalle – ja myös meille – idea ei toiminut käytännössä. Teoriassa hänen ideansa toimivat innoituksena nykypäivän langattomalle lataustekniikalle. Tekniikka ei ole uusi juttu kuluttajatuotteiden saralla, sillä esimerkiksi sähköhammasharjoissa langatonta latausta on hyödynnetty jo useiden vuosien ajan.

Langattomat lataustelineet ja jalustat

langattomia lataustelineitä ja latausjalustoja on paljon erilaisia omasta käyttötarkoituksesta ruiippuen. Pienet lataustelineet sopivat helposti kaikille työpöydille ja isommat latausalustat toimivat samalla vaikka kirjoitusalustoina, tai tarviketelineinä. Langaton latausteline voi olla edullinen ja simppeli vain työnsä tekevä tuote, tai parhaimmillaan työpöydän ja toimiston imagon rakentaja.

Hyvä muistaa!

Jos älypuhelimesi tukee langatonta latausta, kannattaa puhelimeen valita juuri kyseiselle mallille suunniteltu langaton laturi parhaan lataustuloksen varmistamiseksi. On hyvä muistaa, että esimerkiksi iPhonelle kehitetty laturi ei anna täyttä suorituskykyä esimerkiksi Samsung-älypuhelimille – ja toisinpäin.

Tutustu älypuhelimen tuotetietoihin, ennen langattoman laturin hankintaa. Näin osaat valita juuri oikean tyyppisen laturin.

Induktiolataus

Älypuhelinten langaton lataus perustuu induktiotekniikkaan. Eli toisin sanottuna tekniikka hyödyntää laitteiden välillä olevaa magneettikenttää. Induktiivisen kytkennän synnyttämä sähkömagneettinen kenttä siirtää energiaa laitteiden välillä.

Kun induktiotekniikkaa tukevat laitteet ovat riittävän lähellä toisiaan, syntyy magneettinen resonanssi, jonka avulla energia siirtyy laturista ladattavaan laitteeseen. Käytössä turvallinen magneettinen resonanssi muuntautuu sähköksi ja lataa älypuhelimen tai muun laitteen nopeasti.

Induktiolataus vaatii sekä lähettimen että vastaanottimen, jotka on sijoitettava toistensa läheisyyteen juuri oikealla tavalla.

 

  • Voit pyytää tarjouksen lisäämällä tuotteita tarjouspyyntöön.