Classic Shell takki logolla

109,00 

Erittäin tekninen ja yksityiskohtainen kuoritakki, joka on valmistettu kierrätyspolyesterista. Kaksi vetoketjullista ulkotaskua, jotka ovat vedenpitäviä. Lisäksi kaksi sisätaskua. Säädettävä huppu kiristysnyörillä, säädettävät tarranauhat hihoissa ja kiristysnyöri helmassa. Teipatut saumat. WP 3000 / MVP
Koot: Miehet XS-3XL, Naiset XS-2XL

Materiaali:
100% kierrätettyä polyesteriä, laminoitu trikookankaalla
Paino:
125 g/m2

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Clique on yrityspukeutumisen ja urheiluseurojen valtamerkki

Clique mallistosta löytyy kaikki tarvittavat mainostekstiilit.

Clique

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet ovat yritysten ja seurojen ykkösvalinta useassa Euroopan maassa! Clique tuotemerkki osataan yhdistää Suomessa todella moneen urheilumuotoon, niin yksilö- kuin joukkueurheilussakin. Yhteistyökumppaneita ajansaatossa ovat olleet mm. Suomen Olympiakomitea, Liiga, sekä useat eri urheiluseurat ja lajiliitot.

Clique on suuri ylpeydenaiheemme ja liiketoimintamme ydin. Tuotemerkki tunnetaan laajasta vapaa-ajan mallistosta joka sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin tuotteisiin. Clique tuotteet sopivat mainiosti useisiin eri käyttötarkoituksiin hyvän laatunsa, kilpailukykyisen hintansa, laajan väri- ja kokovalikoimansa miesten, naisten ja lasten malleissa.
Clique — Euroopan johtava profiilivaatevalmistaja.