23″ Arch-sateenvarjo, automaattisesti avautuva logolla

25,00 

Marksman laatumerkki

Ylellisesti muotoiltu automaattisateenvarjo. Metallivarsi ja -runko. Kumipintainen koukkukahva, jossa on alumiiniyksityiskohta. Kahva muotoiltu niin, että voit ripustaa sateenvarjon pöytään. Sateenvarjo on pakattu non wovenista valmistettuun Marksman-lahjapussiin. Pongee Polyester.
Koko: halkaisija 102cm, pituus 87cm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Sateenvarjot painatuksella

Sateenvarjo yrityksesi painatuksella on loistava tuote piristämään harmaata katukuvaa. Samalla kun varmistat brändisi näkyvyyden, tarjoat asiakkaalle loistavaa erityispalvelua. Tarjoamalla sateenvarjon asiakkaalle sateen yllättäessä, jätät varmasti positiivisen vaikutelman! Sateenvarjo painatuksella on myös loistava lahjaidea työntekijöille tai liikelahjaksi asiakkaille. Ticcola Oy tarjoaa sateenvarjoja laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten Fare ja Slazenger, ja voimme painaa ne logolla tai haluamallasi tekstillä. Älä jätä asiakastasi seisomaan sateeseen!

Suojaan viimalta. Sateenvarjo painatuksella tarjoaa mukavuutta ja suojaa sateelta ja viimalta. Kätevän yrityslahjan avulla mainostat samalla yrityksesi brändiä näkyvästi ja monessa paikkassa! Varma valinta kun etsit klassista liikelahjaa.

Matkalla kotiin alkaa satamaan yllättäen, kastut likomäräksi, tulee ärräpäät mieleen. Kuvittele sama asiakkaallesi kun hän lähtee luotasi. Mutta silloinhan sinä ojennat hänelle sateenvarjon yrityksesi logolla varustettuna ja asiakkaan sekä sinun päiväsi on pelastettu.

Pieni ja mitätön asia, mutta suuri vaikutus. Todella edullinen tapa saada tyytyväinen asiakas pitkäksi aikaa.

Meillä ikävä kyllä tulee syksy ja sateet joka vuosi ja alkaa vanhojen sateenvarjojen metsästys, jostain syystä niitä ei ole silloin kuin pitäisi.

Saat meiltä kattavan valikoiman sateenvarjoja, alkaen pienistä mutta laadukkaista kasaantaitettavista sateen varjoista aina suurin myrskynkestäviin Golf varjoihin.

Painatus onnistuu aina pienestä logosta koko varjon kokoisiin painatuksiin.

Jos haluat erikoisempia varjoja, silloin tilaamme varjot juuri sinulle räätälöitynä suoraan tehtaalta.

Sateenvarjoja löytyy jokaiselle budjetille. Edulliset massajakosateenvarjot ja tietenkin laadukkaat hienot sateenvarjot huippuasiakkaille.

Kun haluat hyvä sateen varjon ota vain meihin yhteyttä, niin etsitää juuri sinulle sopiva sateenvarjomalli.