Mainostelineet

Mainostelineet ovat olennainen osa visuaalista markkinointia ja myynninedistämistä. Ne tarjoavat tehokkaan tavan esitellä tuotteita, palveluita ja brändiviestejä asiakkaille myymäläympäristössä tai tapahtumissa. Mainostelineiden käyttö on tehokas tapa parantaa asiakaskokemusta ja lisätä myyntiä. Suosittelemme hyödyntämään niitä osana laajempaa markkinointistrategiaa.

Nopeassa maailmassa tarvitaan nopeutta ja ketteryyttä myös erilaisiin tilaisuuksiin tarkoitetuilta mainostelineiltä.

MAINOSTELINEET.FI on sivusto, josta löytyy kaikki oleelliset ratkaisut nopean esittelyn pystyttämiseen.

Hyödyt

Näkyvyys

Mainostelineet parantavat tuotteiden ja palveluiden näkyvyyttä, houkutellen asiakkaat tutustumaan tarjontaan.

Brändäys

Ne auttavat vahvistamaan brändin identiteettiä ja viestintää yhtenäisen visuaalisen ilmeen kautta.

Kustannustehokkuus

Ne ovat pitkäikäinen ja kustannustehokas ratkaisu näkyvyyden parantamiseen ja brändin vahvistamiseen, edullinen tapa houkutella asiakkaat luoksenne.

Monipuolisuus

Ne voidaan räätälöidä eri käyttötarkoituksiin ja sijoituspaikkoihin, kuten myymälöihin, messuille tai ulkotiloihin.

Käyttövinkit

Sijoittelu

Aseta mainostelineet strategisesti paikkoihin, joissa ne saavat maksimaalisen huomion, kuten sisäänkäynnin läheisyyteen tai kassapisteiden viereen. Korkeissa tiloissa myös katosta roikkuvat mainokset kiinnittävät huomion jo kauempaa, tällaisilla kattoroikoilla saadaan näkyvyyttä esimerkiksi messuilla koko hallin alueelle tai myymälässä voidaan auttaa asiakasta löytämään esimerkiksi nopeasti oikealle tuoteosastolle.

Visuaalinen vetovoima

Tuo brändivärisi esille ja logo näkyviin, näin ilmeenne jää mieleen. Käytä houkuttelevia kuvia ja selkeitä viestejä, jotka kiinnittävät asiakkaiden huomion nopeasti.

Yhtenäisyys

Varmista, että mainostelineiden design ja viestit ovat yhtenäisiä muun markkinointimateriaalin kanssa.

Me autamme sinua

Ticcola Oy on erikoistunut tuomaan/valmistamaan asiakkailleen todella näyttäviä messu-, näyttely-, tuote-esittely ratkaisuja. Valikoimissamme on mm. mainosliput (Beachflag), Pop up mainosseinät, Expo-pöydät, Roll-up´it, teltat, Beachbannerit, salkoliput, banner-kankaat yms.

Kannattaa kysyä myös muita ratkaisuja mitä sivuiltamme ei löydy sillä valmistajiemme valikoimat ovat erittäin laajat ja useasti teidän tarpeet ovat laajemmat kuin sivuiltamme löytyvät ratkaisut.
Tutustu meidän tarjoamiin ratkaisuihin.